Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/pakkaus-ja-tavarankasittely/pakkauskoneet-ja-laitteet?mode=grid

Pakkauskoneet ja -laitteet

10 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • BVM Comtex

  BVM Comtex

  BVM Comtex on suunniteltu nykypäivän nettikaupan tarpeisiin. Laite muovittaa erikokoisia tuotteita automaattisesti eli erillistä lajittelua ei tarvita. Muovituksen jälkeen paketit voidaan tarroittaa ja ne ovat valmiita lähetettäväksi. www.bvm-brunner.de tai kysy lisää myynnistämme!
 • BVM kutistetunneli

  BVM kutistetunnelit

  Kutistetunnelit voidaan varustaa useilla erilaisilla kuljetinmateriaaleilla. Lämmönsäätö on digitaalinen ja ilman jakautumista tunnelin sisällä voidaan säätää manuaalisesti tai automaattisesti Kuljettimen nopeutta voidaan säätää portaattomasti. Tunnelit rakennetaan vastaamaan asiakkaan tarpeita. www.bvm-brunner.de tai kysy lisää myynnistämme!
 • banderollisaumaaja

  BVM saumaajat

  BMS banderollisaumaajissa on kiinteä lämpötunneli ja ovat täten oiva ratkaisu ahtaisiin tuotantotiloihin. Selkeä käyttö ja nopea saumaus takaavat tuotannon jatkuvuuden. Tyypillisiä kohteita ovat juomateollisuus ja erilaisten kulutustuotteiden muovittaminen. www.bvm-brunner.de tai kysy lisää myynnistämme!
 • BVM taittokalvokoneet

  BVM taittokalvokoneet

  BVM:n mallistosta löydät markkinoiden laadukkaimmat kulmasaumaajat. BVM edustaa ehdotonta alan huippua ja onkin tunnettu valmistaja luotettavuudestaan ja koneiden nopeudesta. Koneita voidaan käyttää joko lämpötunnelilla tai ilman. BVM-taittokalvokoneet on suunniteltu myös täysiautomaattisiin pakkauslinjoihin. Syöttöjärjestelmillä päästään jopa 100 pakkaukseen minuutissa riippuen koneen ja tuotteen ominaisuuksista. Soveltuvia kalvoja ovat polyetyleeni, polyolefiini ja PVC. BVM-taittoyksikkö-lisävarusteella kone pystyy käyttämään myös tasokalvoa. Uusimmissa sovelluksissa voidaan käyttää myös paperia. www.bvm-brunner.de tai kysy lisää myynnistämme!
 • Delfin vaaka-flowpack

  Delfin vaaka-flowpack

  Delfin tarjoaa vaakamalliset flowpack-koneet leipomoiden ja muun pakkaavan teollisuuden käyttöön.
 • Jauhepakkaus

  Jauhepakkaus

  RAV-annostelukoneet jauhemaisten tuotteiden tarkkaan annosteluun. Ruuvi- tai kuppiannostelu. Annostelukoneeseen saa integroitua kierre- tai painotulpan suljennan. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Pussituskoneet

  Pussituskoneet

  Helppokäyttöisillä pussituskoneilla nopeutetaan ja helpotetaan pakkausprosessia sekä säästetään kustannuksissa. Kauttamme saatavilla erikokoiset pussituskoneet erilaisiin tarpeisiin. Mallistosta löytyy monia eri vaihtoehtoja pienten ja keskisuurten pussitusten tekoon. Laitteisiin voidaan integroida sekä vaakoja, että laskentaa helpottavia työkaluja. Laitteistoja on pöytämallisista lähtien malleihin, jotka voidaan yhdistää suurempiin laitteistokokonaisuuksiin. Saatavilla myös printterit ja pakkauspussit blancona tai valmiiksi painettuna. Pakkauspusseja saatavilla useita eri materiaali- ja värivaihtoehtoja. Kysy lisää myynnistämme!
 • Ryhmäpakkaus

  Ryhmäpakkaus

  Kutisteuunit ja ryhmittelijät: Pieni tilantarve, vain noin 1 x 2 metriä. Maksimi energiantarve 8 kW, tuotantoajossa vain noin 4 kW. Alustan ja laatikon muodostajat: Aaltopahvialustojen ja -laatikkojen avaamiseen ja sulkemiseen. Ryhmäpakkauskoneet: Käärintäkoneet aaltopahvialustoille tai -laatikoille (WA-koneet). Tuubien tai pussien laatikointiin soveltuvat koneet. Palletointilaitteet Robotit lavojen palletointiin Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Saumaajat

  Saumaajat

  Impulssisaumaajat Ruostumattomasta teräksestä valmistettu impulssisaumaaja sopii sekä ohuiden että paksujen materiaalien saumaamiseen. Toiminnot, kuten lämpötila tai suljenta-aika, ovat joko manuaalisia tai elektronisesti säädettävissä mallista riippuen. Saumaajia löytyy myös EX-versioina Saumaajiin on mahdollista yhdistää myös vakuumi- ja suojakaasusovellukset. Nauhasaumaajat Audionin mallistosta löytyy sekä horisontaalisia että vertikaalisia saumaajia eri käyttötarkoituksiin ja sovelluksiin. PTFE-nauhojen ansiosta PE, PP, sellofaani, paperi-, alumiini- ja muut laminaatit ovat saumattavissa. Kuljetinhihnojen etäisyyttä tai kulmaa on mahdollista säätää mallista riippuen. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Sinetöinti

  Sinetöinti

  Sinetöi pullon tai purkin suuaukon automaattisesti. Optiona tulpan- ja sinetintarkastus, sekä tarvittaessa hylkäys. Ota yhteyttä myyntiimme!

10 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top