Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/leivanleikkurit

Leivänleikkurit

Kauttamme on saatavilla laaja valikoima erilaisia toteutuksia leipien, sämpylöiden jne. leikkaamiseen. Ratkaisuja löytyy kaikentyyppisille leiville (myös ruisleivät ja erittäin pehmeät tuotteet), kuten myös erilaisiin kapasiteettitarpeisiin.

Pienimmät koneet ovat myymälöihin asiakaskäyttöön soveltuvia ja suurimmat täysautomaattisia teollisia linjoja.

Sämpylöiden / patonkien leikkaamiseen tarjoamme horisontaaliset leikkurit, useilla erilaisilla leikkausvaihtoehdoilla: kokonaan halkaistu, osittainen leikkaus, leikkaus molemmilta puolilta ja viisto leikkaus. Horisontaaliset leikkurit soveltuvat myös esim. kakkupohjien leikkaamiseen. Saatavilla on versiot yhdellä ja kahdella leikkausterällä.

Ota yhteyttä myyntiimme!

1 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Rego Herlitzius leivänleikkurit

    Rego Herlitzius leivänleikkurit

    Herlitzius Schneidetechnologie GmbH:n ja RMT-REGO-Maschinentechnologie GmbH:n yhdistyminen vuonna 2001 oli tärkeä askel leipomo- ja konditoria-alan markkinoiden synergiakehityksessä. Uusi Rego Herlitzius on Saksan Haanissa sijaitseva yritys, joka valmistaa sekä standardityyppisiä että asiakkaan tarpeisiin varta vasten räätälöityjä taikinantekolaitteita ja leivän viipalointikoneita. Taikinantekolaitteiden valikoima on erittäin runsas ja käsittää sekä pöytämallit että isokokoiset erilliset laitteet. Kaikki laitteet ovat hyvin käyttäjäystävällisiä, niiden työkalujen vaihto ja puhdistus on helppoa eivätkä ne tarvitse huoltoa. Leivän viipalointiin Rego Herlitzius valmistaa eri tekniikalla toimivia laitteita, joille kaikille yhteistä on kestävyys ja helppokäyttöisyys. Muun muassa viipalepaksuutta voi säätää tarpeen mukaan. www.rego-herlitzius.com tai kysy lisää myynnistämme!

1 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top