Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/uunit

Uunit

Kauttamme saatavilla oleva uunivalikoima kattaa kaikki tyypillisimmät vaihtoehdot. Saatavilla on erikokoiset pinnavaunu-uunit, kerrosarinauunit (myös panostajat) sekä myymälä- ja paistopistekäyttöön soveltuvat uunit. Uuneihin on saatavilla erilaisia energianlähteitä (sähkö, kaasu, thermoöljy).

Oma tuoteryhmänsä ovat läpiajettavat uunit. Tarjoamamme vaihtoehto on modulaarisen rakenteensa vuoksi, helposti muokattavissa yksilöllisiin tarpeisiin. Uunien lämmönsiirtotekniikkaan pystytään vaikuttamaan, energianlähteenä voi toimia sähkö, kaasu tai thermoöljy, erilaisia arinavaihtoehtoja on saatavilla ja lähes kaikille tuotetyypeille löytyy soveltuva ratkaisu. Jos lattiatila on vähissä, niin monikerroksiset uunit ovat myös mahdollisia toteuttaa. Uuneihin on saatavilla soveltuvat laitteet myös panostamiseen ja purkamiseen.

Ota yhteyttä myyntiimme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • MCS läpiajettavat uunit

    Kaak läpiajettavat uunit

    Royal Kaak valmistaa tehokkaita laitteistoja suurille nykyaikaisille leipomoille. Tuotevalikoiman tärkein osa-alue ovat suuret pizzalinjat, erilaiset automaattiset nostatuskaapit ja Bakemaster-sarjan syklotermiset uunit. Näissä uuneissa tuote paistetaan sekä säteily- että johtumislämpöä käyttäen, ja ne on toteutettu moduuleista, mikä helpottaa paistoalueen, polttimien ja poltintehojen valintaa. Uuneihin on saatavilla erityyppisiä arinoita ja erityisiä luonnonkivialustoja. Uunit soveltuvat lähes kaikenlaiseen leivontaan perinteisestä arinalla pistetusta leivästä vuokaleipiin, sämpylöihin, pikkuleipiin ja pizzoihin, koska uunin paistolämpötila voi olla jopa 300°C. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
  • MIWE leipomouunit

    MIWE leipomouunit

    MIWE on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista paistouuneistaan. MIWEn nimi yhdistetään moniin leipomoalan innovatiivisiin uudistuksiin, kuten esimerkiksi pinnavaunu-uuneihin, jotka MIWE ensimmäisenä esitteli Keski-Euroopalle. MIWEltä valikoimassamme ovat pinnavaunu-uunit, kerrosleivinuunit ja myymäläpaistouunit. MIWE panostaa jatkuvasti tuotteidensa paisto-ominaisuuksiin ja tekniseen täydellisyyteen. Leipureiden elämän helpottaminen on ollut MIWEllä etusijalla jo yli 90 vuoden ajan. www.miwe.de tai kysy lisää myynnistämme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top