Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/pakkaus-ja-tavarankasittely/etiketointi-ja-sleeverointi

Etiketöinti ja sleeveröinti

Etikettikoneet

Laadukkaat etikettikoneet mahdollistavat pakkauksen etiketöinnin yksi- tai kaksipuoleisesti tarraetiketillä. Nopeus pakkauksesta ja etiketistä riippuen. Tarvittaessa etiketti voidaan myös kohdistaa erilaisten muotojen ja tarpeiden mukaan. Etiketöinti on mahdollista kaiken mallisiin pakkauksiin: kanisterit, pyöreät pullot, ovaalin muotoiset pullot, laatikot ja purkit, kahvalla tai ilman. Etiketteihin voidaan myös tulostaa EAN-koodit, päivämäärät ym. tiedot. Myös printtaavat etiketöintilaitteet tuotetietojen ja informaation tulostukseen.

Kutiste-etiketti koneet

Sleever etiketöinti mahdollistaa näyttävän ja edullisen pakkauksen, Sleever voidaan kohdistaa haluttuun kohtaan pakkausta, joko koko pakkaukseen tai vain osaan pakkausta, esim. kaulaosaan.

Ota yhteyttä myyntiimme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Ettiketton etikettikoneet

    Ettiketton etikettikoneet

    Ettiketton laadukkaat etikettikoneet mahdollistavat pakkauksen etiketöinnin yksi- tai kaksipuoleisesti tarraetiketillä. Koneen nopeus riippuu pakkauksesta ja etiketistä. Tarvittaessa etiketti voidaan myös kohdistaa, esim. pullon kaulaetiketti.
  • Sleever-koneet

    Sleever-koneet

    Nortan sleever-koneet eli kutiste-etikettikoneet. Sleever-etiketöinti mahdollistaa näyttävän ja edullisen pakkauksen, joka myy tehokkaasti! Sleever-materiaalit: PET, PP tai PVC.

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top