Keittopadat
Elintarviketeollisuuden nykyaikaisilla kuumennus- ja jäähdytysratkaisuilla voidaan valmistaa monenlaisia tuotteita, kuten keittoja, kastikkeita, valmisruokia, pizzatäytteitä, kasviproteiineja, marinoituja lihoja, juustoja, suklaakonvehteja ja artesaanijäätelöiden täytteitä. Kehittyneet kuumennusjärjestelmät mahdollistavat tarkan lämpötilanhallinnan, mikä takaa tasalaatuisen lopputuotteen ja parantaa tuotannon tehokkuutta. Jäähdytysratkaisuissa voidaan hyödyntää esimerkiksi vaippa-, vakuumi- tai kryogeenistä jäähdytystä, joiden avulla saavutetaan nopeammat jäähdytysajat jopa merkittävästi pienemmällä energiankulutuksella.
Monipuoliset yhdistelmäprosessit, kuten kuumennus, jäähdytys, sekoitus, leikkaus ja vakuumikäsittely, voidaan toteuttaa samalla laitteistolla, mikä vähentää investointien tarvetta ja helpottaa tuotannon joustavuutta. Tämä mahdollistaa laajan tuoteportfolion valmistamisen yhdellä laitteella tai linjalla, mittakaavan ulottuessa pienestä tuotekehityksestä aina teolliseen mittakaavaan asti. Ratkaisuilla voidaan tuottaa myös esimerkiksi täytteitä leivonnaisiin, makeisia, kastikepohjia, valmisaterioiden komponentteja, keittää pastaa tai riisiä ja valmistaa erilaisia lemmikkien ruokia. Hygieeninen ja käyttäjäystävällinen suunnittelu varmistaa helpon puhdistettavuuden ja pitkän käyttöiän. Yhdessä nämä ratkaisut tukevat kustannustehokasta, joustavaa ja laadukasta elintarviketuotantoa.
Kysy lisää myynnistämme!
-
Blentech keittopadat
Blentechin kehittyneitä keittoratkaisuja elintarviketeollisuudelle käytetään eri puolilla maailmaa. Valikoimaan kuuluvat perinteiset puolipallomaiset ja kallistettavat kattilat sekä alan johtavat vaakasuorat kypsennysjärjestelmät. Niitä käytetään esimerkiksi keittojen, valmisruokien komponenttien, lihapohjaisten kastikkeiden ja kasviproteiinien valmistuksessa. Blentechin laitteet on suunniteltu parantamaan lämpötilanhallintaa, tuotteen laatua ja tuotannon tehokkuutta, ja niillä on mahdollista toteuttaa aina tasalaatuisia ja kustannustehokkaita prosesseja. Blentec tarjoaa myös valikoiman erilaisia jäähdytysratkaisuja: perinteinen vaippajäähdytys, vakuumijäähdytys, kryogeeninen jäähdytys, vesijäähdytys sekä niiden yhdistelmät. Järjestelmät on kehitetty energiantehokkaiksi, ja niillä voidaan saavuttaa jopa 20-30% nopeammat jäähdytysajat, ja käyttää silti 40-60% vähemmän energiaa sen saavuttamiseksi. -
Roboqbo monitoimikeittopadat
Italialainen Roboqbo valmistaa laadukkaita ja monipuolisia keittopatoja ja miksereitä moneen käyttöön. Oli kyseessä esimerkiksi suklaakonvehtien valmistus, artesaanijäätelöt, tai valmisruuat, kaikki onnistuvat, vaikka yhdellä ja samalla laitteella. Jos sinulla on tuote, kysy meiltä Roboqbon mahdollisuuksista sen valmistamiseen. Roboqbon laitteistot valmistetaan laadukkaista osista ja ne on tarkoitettu kestämään kovaa käyttöä pitkään. Hygienia ja käytettävyys ovat huippuluokkaa. Laitteistoja löytyy eri kokoluokkiin, aina ravintola- ja tuotekehitys-kokoluokasta teollisen mittakaavan laitteisiin. Laitteet voidaan konfiguroida tarpeen mukaan, valittavana on mm. suorahöyry- ja vaippakuumennus, jäähdytys, erilaisia leikkuu- ja sekoitustyökaluja, vakuumi- tai ylipainekeitto jne.