Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/jaahdytys

Jäähdytys, pakastus ja nostatus

Kauttamme löytyy ratkaisu, käytännössä kaikkiin nostatustarpeisiin. Saatavilla on nostatus- ja vaihtolämpökaapit aina yhden pinnavaunun kokoisista kaapeista, räätälöityihin, usean pinnavaunun vetoisiin nostatushuoneisiin. Teollisiin tuotantoprosesseihin pystymme tarjoamaan ratkaisut sekä ennen muotoilua tapahtuvaan esinostatukseen, että lopulliseen nostatukseen. Nostatusratkaisut ovat aina räätälöitävissä esim. käytettävissä olevan tilan perusteella. Myös se, onko käytössä pellit vai tapahtuuko nostatus koreissa, pystytään huomioimaan.

Tuotteen tehokas jäähdyttäminen ja pakastaminen ovat oleellisia tekijöitä tuotteen aistinvaraiselle laadulle, säilyvyydelle sekä tuotantoprosessin tehokkuudelle. Bedikan valikoimista löytyy kattavasti ratkaisuja tuotteiden jäähdytykseen ja pakastukseen, oli kyse sitten leipomotuotteista tai muista elintarvikkeista, kuten esimerkiksi valmisruuista. Tyypillisin jäähdytysratkaisu on spriraalijäähdytin tai -pakastin, ja huolimatta nimestä spiraali, voi niiden muoto olla välillä hyvin vapaa. Leipomotuotteille löytyy valikoimistamme myös shokkijäähdytys ja -pakastuskaappeja ja -huoneita.

Ota yhteyttä myyntiimme!

4 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • MIWE jäähdytys

  Jäähdytys

  Leipomoiden jäähdytyksen suunnittelu vaatii aina yksilöityjä ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia komponentteja leipomoiden eri lämpötila- ja kosteusalueille. www.miwe.de tai kysy lisää myynnistämme!
 • Kaak Multi-Spiral jäähdytys

  Kaak Multi-Spiral jäähdytys

  Kaakin Multi-Spiral-järjestelmän ydin on jatkuva kuljetinhihna. Hygieeninen järjestelmä valmistetaan ainoastaan laadukkaista komponenteista. Multi-Spiral-jäähdytysjärjestelmä on hiljainen, pitkäikäinen ja vaatii vain vähän huoltoa. Laajan varustevalikoiman ansiosta Multi-Spiral soveltuu kaikille tuotteille. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Kaak Multi-Spiral pakastus

  Kaak Multi-Spiral pakastus

  Yhdessä pakastusteknologiaan erikoistuneen yhteistyökumppanin kanssa, Kaakin spiraalit tarjoavat laadukkaan ratkaisun elintarviketuotteiden pakastamiseen asiakkaan vaatimissa olosuhteissa. Hygieeninen järjestelmä valmistetaan ainoastaan laadukkaista komponenteista. Spiraalin ilmankierto on suunniteltu optimaaliseksi ilman horisontaalisen ja vertikaalisen kierron yhdistelmällä. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Kaakin Multi-Step -jäähdytys

  Kaak Multi-Step -jäähdytys

  Kun tuotteen jäähdytys voidaan tehdä paistovuoissa tai paistopelleillä on paras vaihtoehto Kaakin Multi-Step -jäähdytys. Erilaisia peltejä voidaan käyttää kunhan niiden ulkomitat ovat samat. Pellit syötetään laitteeseen jakoketjun avulla ja ne eivät pääse koskettamaan toisiaan. Kun rivi on valmis, se nostetaan ylös L-nostimen avulla. Tämä toistetaan kunnes ensimmäiset tuotteet ovat ylimmällä rivillä. Tästä tuotteet lähtevät menemään alaspäin kunnes ne poistuvat laitteesta. Multi-Step-jäähdytin voidaan varustaa eristetyllä kotelolla ja ilmasto-ohjauksella. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!

4 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top