Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/pakkaus-ja-tavarankasittely/nestepakkaus

Nestepakkaus

8 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • ATEX täyttölinjat

  ATEX täyttölinjat

  ATEX-hyväksytyt täyttölinjat avaimet käteen -periaatteella Pyöröpöydät Kuljettimet Täyttölaitteet Suljentakoneet mm. räjähdysvaarallisiin tiloihin. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Breitner nestetäyttökoneet

  Breitner nestetäyttökoneet

  Breitner-nestetäyttökoneet ovat nykyaikaisia ja nopeita vaihtaa tuotteelta toiselle. Massavirtausmittaus takaa erinomaisen puhdistettavuuden ja ennennäkemättömän täyttötarkkuuden. Myös räjähdysvaarallisiin tiloihin (Atex). Nestetäyttökoneet elintarvikkeiden, alkoholin, kemian ja teknokemian tuotteiden pakkaukseen. Tarvittaessa toimitamme laitteet myös ATEX-hyväksyttyinä. Täyttökoneiden annostelu on toteutettu joko virtaus- tai tilavuusmittauksella. Koneiden puhdistettavuus ja täyttötarkkuus ovat huippuluokkaa. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Breitner suljentakoneet

  Breitner suljentakoneet

  Joustavat suljentavaihtoehdot erityyppisiin tarpeisiin: Muovi- tai lasipullot Sankot tai kanisterit Kierre- tai painotulpat Suihke- tai pumpputulpat Lineaari- tai karusellikoneet. Servomoottorikäyttöiset suljentapäät. Tarkat suljenta momentit ja tulppien kiinnityksen tarkistus. Suljentakoneet myös räjähdysvaarallisiin tiloihin (ATEX). Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Hiilihapotuslaitteet

  Hiilihapotuslaitteet

  Luotettavat jatkuvatoimiset hiilihapotuskoneet, joista on saatavilla erilaisia versioita vedelle ja virvoitusjuomille. Edistyksellinen kaasusuutin vähentää kaasuhävikkiä ja parantaa energiatehokkuutta. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Huuhtelulaitteet

  Huuhtelulaitteet

  Pullojen ja purkkien tms. puhdistukseen automaattilinjastossa. Pullon puhallus steriilillä tai ionisoidulla ilmalla ja saman aikainen epäpuhtauksien imu. Vaihtoehtoisesti pullon huuhtelu ja kuivaus. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • PET-pullolinjat

  PET-pullolinjat

  Tarekas puhalluskoneet. Kapasiteetti riippuen pullon koosta. Edulliset muottisarjat. Säilykepurkit PET-materiaalista peltisellä twist-off-kannella ja standardisuuaukolla. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Pullonsyöttö

  Pullonsyöttö

  Posimat automaattiset pullonpystyttäjät (alistajat) muovipulloille ja muovikanistereille. Pullokohtaisilla vaihto-osilla tai automaattisäädöillä. Hellävarainen ja naarmuton PET-pullon käsittely. Saatavilla myös erilaisia tasosyöttöpöytiä ja pyöröpöytiä puoliautomaattiseen pullon tai kanisterin syöttöön. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Sinetöinti

  Sinetöinti

  Sinetöi pullon tai purkin suuaukon automaattisesti. Optiona tulpan- ja sinetintarkastus, sekä tarvittaessa hylkäys. Ota yhteyttä myyntiimme!

8 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top