Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/hygienia/laadunvarmistus

Laadunvarmistus

  

Laadun varmistaminen on tuotannon yksi tärkeimmistä osa-alueista, vaikka helposti se mielletäänkin tuotantoprosessin kuulumattomaksi. Laatua voi varmistaa monella tapaa, ja niihin työkalut löytyvät Bedikan valikoimista. Vierasesineiden tunnistaminen onnistuu helposti valikoimistamme löytyvillä metallinpaljastimilla tai röntgenlaitteilla. Eikä markkinoille pääse yli- tai alipainoisia tuotteita, kun käytössä on laadukas ja helppokäyttöinen linjavaaka.

Ota yhteyttä myyntiimme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Teltek tarkistusvaa'at

    Tarkistusvaa'at

    Tarkastusvaaka varmistaa, ettei tuotannosta lähde yli- tai alipainoisia tuotteita asiakkaille. Vaakaan voidaan yhdistää raportointi joko automaattisesti tai manuaalisesti. Erilaisia hylkäysvaihtoehtoja on monia, esim. yli- ja alipainoiset eri hylkyasemalle. Käyttö on yksinkertaista Windows-pohjaisella käyttöjärjestelmällä. Tietoja voidaan halutessaan tarkastella ja käsitellä lisävarusteena saatavalla web-pohjaisella järjestelmällä, johon voidaan liittää useita tarkastusvaakoja samaan näyttöön. Tarkastusvaaka on mahdollista saada tehtaalta valmiiksi vaa’ittuna ja tarkastettuna, jolloin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Tarkastusvaaka on integroitavissa myös vierasesinetunnistukseen.
  • vierasesinetunnistus

    Vierasesinetunnistus

    Vierasesineitä tunnistetaan pääosin kahdella tapaa. Perinteinen metallinpaljastin toteaa tuotteesta helposti pienetkin metallinkappaleet. Läpivalaisulaitteilla, eli tuttavallisemmin röntgeneillä, voidaan tunnistaa metallien lisäksi myös muut vierasesineet kuten lasi, puu ja muovi. Vierasesineen tunnistus onnistuu myös putkesta ja irtokappeleista. Haluttaessa vierasesinetunnistukseen voidaan integroida tarkastusvaaka.

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top