Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/taikinan-valmistus

Taikinan valmistus ja raaka-ainekäsittely

3 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Diosna taikinakoneet

  Diosna taikinakoneet

  Diosnalla on pitkät perinteet: yritys on toiminut jo 120 vuotta. Nykyään se on Saksan johtava leipomokoneiden valmistaja ja maailmalla tunnettu uusien patentoitujen teknologiaratkaisujen kehittäjänä. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat hyvin monenlaiset leipomokoneet: spiraalitaikinakoneet, Wendelit ja kokonaiset sekoituslaitokset teolliseen taikinankäsittelyyn, tehokkaat nosto- ja kaatolaitteet ja yleiskoneet. Kaikki Diosnan tuotteet on räätälöity asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoavat täydelliset ratkaisut erilaisiin prosesseihin. www.diosna.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • IsernHäger (Diosna) esitaikinat/raskit

  IsernHäger (Diosna) esitaikinat/raskit

  IsernHäger on esitaikinoiden ja raskien koneellisen valmistuksen pioneeri. IsernHäger tarjoaa asiakkailleen kehittyneet järjestelmät ja pitkän kokemuksen taikinan esivalmistuksesta. IsernHäger takaa modernin leipomon tarpeisiin suunnitellut ja erittäin laadukkaat ratkaisut kaikentyyppisille esitaikinoille ja raskeille teollisuusmittaluokan laitteistoista pieniin kotileipomoille tarkoitettuihin tuotteisiin. IsernHägeriltä saa sekä yksilöllisesti toteutetut teolliset laitteet, joiden tuotevalvontajärjestelmät ovat täysin automatisoidut, että pieniin erikoisleipomoihin tarkoitetut liikuteltavat laiteratkaisut. www.diosna.de tai kysy lisää myynnistämme!
 • Spiromatic raaka-ainekäsittely

  Spiromatic raaka-ainekäsittely

  Spiromatic on vuonna 1963 perustettu belgialainen yritys, joka on erikoistunut taikinanvalmistuksen raaka-aineiden varastointiin, siirtoon ja annosteluun.Yritys valmistaa siiloja ja niiden varusteita, erityyppisiä kuivien ja nestemäisten raaka-aineiden siirtojärjestelmiä, jäähdytyslaitteita sekä punnitus-, mittaus- ja annostelulaitteita. Siiloja on ulko- ja sisäkäyttöön ja niiden mitat ja kapasiteetti vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Siirtojärjestelmien tuotevalikoima on laaja ja sisältää puhallusmenetelmällä toimivia kuljettimia, vakuumi- ja spiraalikuljettimia. Punnitus- ja mittauslaitteet sekä annostelulaitteet ovat hyvin tarkkoja ja käyttäjäystävällisiä helppojen säätöjen ja selkeiden näyttöjen ansiosta. www.spiromatic.com tai kysy lisää myynnistämme!

3 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top