Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/pakkaus-ja-tavarankasittely

Pakkaus- ja tavarankäsittely

Nestepakkaaminen on Bedikan yksi kulmakivistä. Laadukkaat ja monipuoliset nestetäyttölinjat ja yksittäiset laitteet elintarvikkeille, virvoitusjuomille, alkoholijuomille, lääkkeille, kosmetiikalle, kemianteollisuuteen ja muihin non-food-sovelluksiin kaikissa kokoluokissa ja laajuuksissa. Ampulleista IBC-kontteihin ja useita eri tehovaihtoehtoja. Myös ATEX-pakkauslinjat ja -laitteet. Nestepakkauslinja muodostuu yleensä pullon syötöstä tai PET-pullon puhalluksesta, täytöstä ja suljennasta, kaikkiin näihin löytyy ratkaisu Bedikalta.

Jauhepakkauslinjamme soveltuvat hyvin mausteille tai vaikka pienimuotoiseen kahvin pussitukseen. Flowpack-koneillamme onnistuu helposti esim. erilaisten leipomotuotteiden pakkaus, kahvin pakkaus sekä lukuisat muut sovellukset niin elintarvike- kuin non-food-teollisuudessa.

Etiketöinti- ja sleeveröintilaitteistamme löytyvät ratkaisut näyttäviin ja informatiivisiin etiketöintitarpeisiin tai vaikka sinetöintiin. Sinetöinti onnistuu myös induktiosaumaajalla, jolla pullojen ja purnukoiden suuaukkoon saadaan liimattu sinetti laadunvarmistukseen ja säilyvyyden parantamiseen.

Lisäksi kauttamme on saatavilla suuri valikoima laitteita tavarankäsittelyyn, kuten laatikonmuodostajaa, ryhmäpakkausta, kutistetunnelia, lavausta jne.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Back to top