Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/ylosluonti-ja-kaulaus/yloslyonti

Ylöslyönti

Vaatimukset koneelliselle ylöslyönnille ovat muuttuneet voimakkaasti viime vuosina. Kauttamme on saatavilla ratkaisut erityyppisille taikinoille, - muodoille ja kapasiteeteille. Tarjoamme korkealaatuiset vaihtoehdot paloitteluun, riivaukseen ja muotoiluun. Myös teollisen mittakaavan, räätälöidyt toteutukset ovat päämiestemme vahvuusaluetta. Pystymme toteuttamaan myös ratkaisut erityyppisten makeiden ja suolaisten tuotteiden muotoilulinjoista.

Ota yhteyttä myyntiimme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Benier taikinankäsittely

    Benier taikinankäsittely

    Yli 100 vuoden ajan Benier on suunnitellut ja toteuttanut kaikentyyppisten taikinoiden valmistus- ja käsittelylaitteita sekä pieniin erikoisleipomoihin että suurille teollisuuslaitoksille. Benier on keskittynyt taikinan laatuun ja hellävaraiseen käsittelyyn. Laaja kokemus erilaisista tuotantolinjoista antaa mahdollisuuden vakiolaitteistojen lisäksi myös räätälöityihin ratkaisuihin. Benier valmistaa mm. taikinan paloittelu-, riivaus-, nostatus- ja muotoilulaitteistoja. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
  • Rondo kaulauskoneet ja tuotantolinjat

    Rondo kaulauskoneet ja tuotantolinjat

    RONDO tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja perinteisestä leivonnasta teolliseen tuotantoon aina kaulauskoneista ja tuotantolinjoista kokonaisiin teollisiin ratkaisuihin asti. Yhtenä maailman johtavista valmistajista RONDOn monipuoliset leipätuotteiden ja leivonnaisten valmistusmenetelmät mahdollistavat yksilöllisesti räätälöidyillä ratkaisuilla myös paikallisten perinnetuotteiden valmistuksen. www.rondo-online.com tai kysy lisää myynnistämme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top