Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/pakkaus-ja-tavarankasittely/pakkauskoneet-ja-laitteet/bvm-taittokalvokoneet

BVM taittokalvokoneet

Kuvaus

BVM:n mallistosta löydät markkinoiden laadukkaimmat kulmasaumaajat. BVM edustaa ehdotonta alan huippua ja onkin tunnettu valmistaja luotettavuudestaan ja koneiden nopeudesta. Koneita voidaan käyttää joko lämpötunnelilla tai ilman.

BVM-taittokalvokoneet on suunniteltu myös täysiautomaattisiin pakkauslinjoihin. Syöttöjärjestelmillä päästään jopa 100 pakkaukseen minuutissa riippuen koneen ja tuotteen ominaisuuksista. Soveltuvia kalvoja ovat polyetyleeni, polyolefiini ja PVC. BVM-taittoyksikkö-lisävarusteella kone pystyy käyttämään myös tasokalvoa. Uusimmissa sovelluksissa voidaan käyttää myös paperia.

www.bvm-brunner.de tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi BVM taittokalvokoneet
Tuotemerkki BVM

BVM Brunner GmbH on saksalainen pakkauskoneiden valmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia ja innovatiivisia pakkauskoneita – niin standardimalleja kuin räätälöityjäkin ratkaisuja. BVM:n pakkauskoneet ovat käyttäjäystävällisiä ”smart display” –ohjauksen vuoksi ja tietenkin taattua laatua – Made in Germany.

Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Delfin vaaka-flowpack

  Delfin vaaka-flowpack

  Delfin tarjoaa vaakamalliset flowpack-koneet leipomoiden ja muun pakkaavan teollisuuden käyttöön.
 • BVM kutistetunneli

  BVM kutistetunnelit

  Kutistetunnelit voidaan varustaa useilla erilaisilla kuljetinmateriaaleilla. Lämmönsäätö on digitaalinen ja ilman jakautumista tunnelin sisällä voidaan säätää manuaalisesti tai automaattisesti Kuljettimen nopeutta voidaan säätää portaattomasti. Tunnelit rakennetaan vastaamaan asiakkaan tarpeita. www.bvm-brunner.de tai kysy lisää myynnistämme!
 • Pussituskoneet

  Pussituskoneet

  Helppokäyttöisillä pussituskoneilla nopeutetaan ja helpotetaan pakkausprosessia sekä säästetään kustannuksissa. Kauttamme saatavilla erikokoiset pussituskoneet erilaisiin tarpeisiin. Mallistosta löytyy monia eri vaihtoehtoja pienten ja keskisuurten pussitusten tekoon. Laitteisiin voidaan integroida sekä vaakoja, että laskentaa helpottavia työkaluja. Laitteistoja on pöytämallisista lähtien malleihin, jotka voidaan yhdistää suurempiin laitteistokokonaisuuksiin. Saatavilla myös printterit ja pakkauspussit blancona tai valmiiksi painettuna. Pakkauspusseja saatavilla useita eri materiaali- ja värivaihtoehtoja. Kysy lisää myynnistämme!

Back to top