Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/taikinan-valmistus/raaka-ainekasittely

Raaka-ainekäsittely

Tarjoamme korkealaatuiset ratkaisut taikinanvalmistuksessa käytettävien raaka-aineiden varastointiin, siirtoon ja annosteluun. Valikoimasta löytyvät siilot ja niiden varusteet, erityyppiset kuivien ja nestemäisten raaka-aineiden siirtojärjestelmät, jäähdytyslaitteet sekä punnitus-, mittaus- ja annostelulaitteet. Siiloja on saatavilla niin ulko- kuin sisäkäyttöön ja ne voidaan toteuttaa räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Siirtojärjestelmien tuotevalikoima sisältää puhallusmenetelmällä toimivia kuljettimia, vakuumi- ja spiraalikuljettimia.

Pystymme tarjoamaan ratkaisun myös siilojen yleisimpään ongelmaan eli jauhojen tms. holvaantumiseen. Ratkaisu perustuu ilmastuksen ja tärinän yhdistämiselle. Näiden avulla materiaali saadaan irtoamaan siilon tai säiliön reunoilta ja valumaan alaspäin.

Ota yhteyttä myyntiimme!

1 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Spiromatic raaka-ainekäsittely

    Spiromatic raaka-ainekäsittely

    Spiromatic on vuonna 1963 perustettu belgialainen yritys, joka on erikoistunut taikinanvalmistuksen raaka-aineiden varastointiin, siirtoon ja annosteluun.Yritys valmistaa siiloja ja niiden varusteita, erityyppisiä kuivien ja nestemäisten raaka-aineiden siirtojärjestelmiä, jäähdytyslaitteita sekä punnitus-, mittaus- ja annostelulaitteita. Siiloja on ulko- ja sisäkäyttöön ja niiden mitat ja kapasiteetti vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Siirtojärjestelmien tuotevalikoima on laaja ja sisältää puhallusmenetelmällä toimivia kuljettimia, vakuumi- ja spiraalikuljettimia. Punnitus- ja mittauslaitteet sekä annostelulaitteet ovat hyvin tarkkoja ja käyttäjäystävällisiä helppojen säätöjen ja selkeiden näyttöjen ansiosta. www.spiromatic.com tai kysy lisää myynnistämme!

1 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top