Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/yritys

Bedika Oy

Bedika Oy on tuotanto- ja pakkauskoneiden ja tarvikkeiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö

Yhdessä alan johtavien laitetoimittajien kanssa tarjoamme asiakkaillemme laatua ja toimintavarmuutta yksittäisistä koneista koko tuotantolinjan kattaviin projekteihin.

Bedika Oy:n toiminta jakaantuu neljään päätuoteryhmään, jotka ovat:

  • Leipomoteollisuuden koneet ja laitteet
  • Pakkauskoneet
  • Pakkausmateriaalit
  • Muut prosessi- ja hygienialaitteet

Laajalla tuotevalikoimallaan Bedika Oy palvelee elintarviketeollisuuden lisäksi myös vähittäiskaupan sekä non-food-teollisuuden pakkaavia yrityksiä. Toimittamillamme nestepakkauslinjoilla voidaan pakata myös vaativia ATEX-luokituksen mukaisia tuotteita, mutta myös kosmetiikkaa, elintarvikkeita ja erilaisia kemian- ja biotekniikan tuotteita.

Leipomoteollisuudessa asiakaskuntamme koostuu kaiken kokoluokan leipomoista, valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkeen teollisen leipomisen tarpeisiin.

Pakkausratkaisuistamme löytyy myös kattava valikoima laitteita ja ratkaisuja erilaisiin nettikaupan toimituspakkauksiin. Mikäli tarpeena ovat erilaiset pakkauksen tarkistukset, ryhmäpakkaukset tai lavaus, ratkaisu löytyy Bedikalta.

Kauttamme on saatavilla laaja valikoima erilaisia elintarvikekelpoisia pakkausmateriaaleja rasioista kalvoihin. Lisäksi valikoimissamme on merkittävä määrä erilaisia non-food-kalvoja ja pakkauksia.

Huolto- ja varaosapalvelumme auttaa asiakkaitamme erilaisissa ongelmatilanteissa sekä varaosien hankinnassa. Oman huoltomme lisäksi meillä on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, joiden kautta saamme avun paikalle lyhyellä varoitusajalla.

Bedika Oy on perustettu 1989 ja joulukuussa 1999 siitä tuli osa Lektar-yhtymää. Vuonna 2010 sisaryrityksemme Oy Suomen HPK Ab sulautui osaksi Bedikaa, ja keväällä 2021 Hilpac Oy:n liiketoiminta siirtyi niin ikään osaksi Bedikaa. Toimitilamme ja varastomme sijaitsevat emoyhtiömme Lektar Oy:n tiloissa Helsingin Malmilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Bedika Oy kuuluu Lektar-Yhtymään, joka on kolmesta yrityksestä koostuva perheyhtiö: Bedika Oy, emoyhtiö Lektar Oy ja sisaryhtiömme Lektar Eesti Oü.

2021

Yritysosto

Bedika Oy ostaa Hilpac Oy:n liiketoiminnan 17.5.2021.

2021

Uusi toimitusjohtaja

Bedika Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetään Niko Nurminen 1.3.2021.

2019

Juhlavuosi

Bedika Oy täyttää 30-vuotta.

2014

Juhlavuosi

Bedikan 25-v. juhlavuosi, jota juhlistettiin omalla logoversiolla.

2010

Yritysosto

Bedika osti sisaryrityksensä Oy Suomen HPK Ab:n liiketoiminnan. Kaupalla Bedika laajensi tuotevalikoimaansa pakkauskoneisiin ja pakkausmateriaaleihin.

Samalla perinteinen leipurinhattu sai väistyä logosta.

1999

Osaksi Lektar Yhtymää

Lektar-Yhtymä osti Bedikan ja yrityksen vihreä logo vaihtui Lektar-Yhtymän punaisiin väreihin.

Toiminta siirtyi Lektarin tiloihin ensin Helsingin Pihlajamäkeen ja myöhemmin Malmille.

1989

Bedika perustettiin

Bedika Oy perustettiin. Perustajina toimivat toimitusjohtaja Reijo Keskinen ja Tarmo Ahonen. Toiminta aloitettiin Helsingin Vartioharjussa. Tuotevalikoima laajeni nopeasti käsittämään leipomoiden kone- ja laitetarpeet siiloista jäähdytykseen.

-->

Back to top