Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/donitsi-ja-munkkilinjat

Donitsi ja munkkilinjat

Kauttamme saatavilla laaja tuotevalikoima niin perinteisten munkkien kuin myös donitsien valmistamiseen ja paistamiseen. Pystymme tarjoamaan ratkaisut pienistä, täysin manuaalisista pöytämallisista paistoaltaista, aina teollisen mittakaavan täysautomaattisiin paistolinjoihin. Saatavilla myös laaja valikoima lisävarusteita mm. suodatukseen, täyttämiseen ja kuorruttamiseen.

Ota yhteyttä myyntiimme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Belshaw donitsi- ja munkkilinjat

    Belshaw donitsi- ja munkkilinjat

    Amerikkalainen Belshaw toimittaa laadukkaat donitsi- ja munkkilinjat ympäri maailman. Valikoimassamme ovat sekä kevyemmät leipomoille ja kahviloille sopivat laitteet että suuret teollisuuskäyttöön tarkoitetut linjastot. Belshaw on toiminut maailmanlaajuisesti leipomokoneiden parissa jo yli 90 vuotta ja on yksi amerikan johtavista donitsilinjojen valmistajista. Kysy lisää myynnistämme!
  • Jufeba donitsi- ja munkkilinjat

    Jufeba donitsi- ja munkkilinjat

    Heim Gerätebau GmbH valmistaa teknisesti laadukkaita, luotettavia ja kestäviä donitsi- ja munkkilinjoja JUFEBA –tavaramerkillä. JUFEBA on tunnettu tuotemerkki leipomoteollisuudessa. JUFEBAn koneet ovat olleet leipureiden käytössä ympäri maailman jo yli 50 vuoden ajan.JUFEBAlla on erinomainen maine ja se merkitsee käyttäjälle luotettavuutta ja innovatiivisuutta. Tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys ovat JUFEBAn donitsi- ja munkkilinjojen perusominaisuuksia ja näihin panostetaan myös tulevaisuuden tuotekehittelyssä. www.jufeba.de tai kysy lisää myynnistämme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top