Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/pakkausmateriaalit/pakkausmateriaalit-elintarviketeollisuus/kalvot

Elintarvikekalvot

elintarvikekalvot elintarvikekalvot elintarvikekalvot

Paistokalvo on biaksaalista polyesteriä, jossa toisella puolella on tavallinen polyesterkalvo ja toisella puolella amorfinen kuumasaumattava kalvo. Paistokalvo on ihanteellinen mm. leipomotuotteille, snacky-tuotteille, fingerfoodille, grilli- ja pikaruokatuotteille ja flow-pack-tuotteille. Paistokalvo voidaan kuumasaumata itseensä, APET/CPET-rasioihin, PVdC:en, PVC:en, paperiin tai alumiinifolioon.

Polyolefiinikalvot soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin; elintarviketeollisuudelle, graafiselle teollisuudelle, ääni- ja kuvatallenteille, leluille, urheilutarvikkeille, tekstiileille jne. Polyolefiinikalvon repäisylujuus on suuri, joten se soveltuu erinomaisesti vaikeamuotoisiin tuotteisiin. Sen prosentuaalinen kutistuvuus on suuri jopa kohtuullisen alhaisissa lämpötiloissa. Polyolefiinikalvo toimii luotettavasti manuaalisissa, puoliautomaattisissa ja täysautomaattisissa koneissa. Saatavilla tasokalvona ja taittokalvona.

Polypropeenikalvot eli BOPP-kalvot soveltuvat niin elintarvike- kuin non-food-pakkaamiseen sekä erikoissovelluksiin (esim. monikerros- ja metallisoidut kalvot). BOPP-kalvoa käytetään esimerkiksi leipäpakkauksissa, keksipakkauksissa, sipsipusseissa jne. BOPP-kalvo on biaksaalisesti orientoitua polypropeenia. Polypropeenikalvo muistuttaa ominaisuuksiltaan polyeteeniä, mutta on kirkkaampaa ja jäykempää sekä kemiallisesti kestävämpää materiaalia. Saatavilla tasokalvona tai taittokalvona.

Polyeteenikalvo eli LDPE-kalvo on edullinen ratkaisu tuotteiden suojaamiseen. LDPE-kutistekalvoja on saatavilla taittokalvona ja tasokalvona. Yleisesti kutistuvuus on 80/20. LDPE-kalvoja on saatavilla useita eri kokoja ja paksuuksia.

Uudelleen suljettava kalvo toimitetaan rullina, joihin on valmistuksen yhteydessä integroitu avattavat ja suljettavat etiketit. Tämä ratkaisu on ihanteellinen kaikille tuotteille, joita ei käytetä loppuun yhdellä kerralla. Kalvoa voidaan käyttää suoraan pakkauskoneissa ilman ylimääräisiä työkalukustannuksia.

Vakuumipussit soveltuvat elintarvikkeiden pakkaamiseen ja niitä käytetäänkin yleisesti esim. juuston, kalan ja makkaran pakkaamiseen. Valikoimassamme ovat tavalliset vakuumipussit, uudelleen suljettavat vakuumipussit sekä pystypussit, keittopussit ja metallisoidut pussit.

HD-pussit soveltuvat elintarvikkeiden pakkausmateriaaliksi. HD-pussit on valmistettu HD-polyeteenistä ja valikoimastamme löytyvät HD-pussit, laatikkopussit ja arkit.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Back to top