Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/ylosluonti-ja-kaulaus

Ylöslyönti ja kaulaus

3 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Benier taikinankäsittely

  Benier taikinankäsittely

  Yli 100 vuoden ajan Benier on suunnitellut ja toteuttanut kaikentyyppisten taikinoiden valmistus- ja käsittelylaitteita sekä pieniin erikoisleipomoihin että suurille teollisuuslaitoksille. Benier on keskittynyt taikinan laatuun ja hellävaraiseen käsittelyyn. Laaja kokemus erilaisista tuotantolinjoista antaa mahdollisuuden vakiolaitteistojen lisäksi myös räätälöityihin ratkaisuihin. Benier valmistaa mm. taikinan paloittelu-, riivaus-, nostatus- ja muotoilulaitteistoja. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Rondo kaulauskoneet ja tuotantolinjat

  Rondo kaulauskoneet ja tuotantolinjat

  RONDO tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja perinteisestä leivonnasta teolliseen tuotantoon aina kaulauskoneista ja tuotantolinjoista kokonaisiin teollisiin ratkaisuihin asti. Yhtenä maailman johtavista valmistajista RONDOn monipuoliset leipätuotteiden ja leivonnaisten valmistusmenetelmät mahdollistavat yksilöllisesti räätälöidyillä ratkaisuilla myös paikallisten perinnetuotteiden valmistuksen. www.rondo-online.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Rondo pizzalinjat

  Rondo pizzalinjat

  RONDO tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja perinteisestä leivonnasta teolliseen tuotantoon aina kaulauskoneista ja tuotantolinjoista kokonaisiin teollisiin ratkaisuihin asti. Tarjoamamme vaihtoehto pizzojen teolliseen valmistamiseen on, modulaarisen rakenteensa vuoksi helposti muokattavissa omien tarpeiden mukaiseksi. Se on myös erittäin monipuolinen, sillä samalla linjalla pystytään valmistamaan useita eri tuotteita kuten italialais- ja amerikkalaistyyliset pizzat, snackpizzat, pizzapatongit, calzonet ym. Myös erilaiset muodot ovat mahdollisia. Taikinankäsittely on erityisen hellävaraista, mikä vuoksi pohjaan on mahdollista saada artesaanipizzalle tyypillistä rakennetta. www.rondo-online.com tai kysy lisää myynnistämme!

3 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top