Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/uunit/mcs-lapiajettavat-uunit-mcs-lapiajettavat-uunit

Kaak läpiajettavat uunit

Kuvaus

Royal Kaak valmistaa tehokkaita laitteistoja suurille nykyaikaisille leipomoille.

Tuotevalikoiman tärkein osa-alue ovat suuret pizzalinjat, erilaiset automaattiset nostatuskaapit ja Bakemaster-sarjan syklotermiset uunit. Näissä uuneissa tuote paistetaan sekä säteily- että johtumislämpöä käyttäen, ja ne on toteutettu moduuleista, mikä helpottaa paistoalueen, polttimien ja poltintehojen valintaa. Uuneihin on saatavilla erityyppisiä arinoita ja erityisiä luonnonkivialustoja.

Uunit soveltuvat lähes kaikenlaiseen leivontaan perinteisestä arinalla pistetusta leivästä vuokaleipiin, sämpylöihin, pikkuleipiin ja pizzoihin, koska uunin paistolämpötila voi olla jopa 300°C.

www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Kaak läpiajettavat uunit
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • MIWE leipomouunit

    MIWE leipomouunit

    MIWE on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista paistouuneistaan. MIWEn nimi yhdistetään moniin leipomoalan innovatiivisiin uudistuksiin, kuten esimerkiksi pinnavaunu-uuneihin, jotka MIWE ensimmäisenä esitteli Keski-Euroopalle. MIWEltä valikoimassamme ovat pinnavaunu-uunit, kerrosleivinuunit ja myymäläpaistouunit. MIWE panostaa jatkuvasti tuotteidensa paisto-ominaisuuksiin ja tekniseen täydellisyyteen. Leipureiden elämän helpottaminen on ollut MIWEllä etusijalla jo yli 90 vuoden ajan. www.miwe.de tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top