Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/tarvikkeet/leivontakankaat/cleanbake-leivontakankaat-cleanbake-leivontakankaat

Cleanbake leivontakankaat

Kuvaus

Cleanbake tarjoaa leipomoille mullistavilla ominaisuuksilla varustettuja leivontakankaita. Cleanbake-käsittely antaa puuvilla-, polyesteri- ja sekoitekankaille bakteerien kasvua estävät ja tarttumattomat ominaisuudet.

Kankaan erikoiskäsittely takaa, ettei taikina tartu kankaaseen eikä jauhoja ole tarvetta käyttää. Tämä vähentää pölykeuhkon/leipurin astman muodostumista. Tämä innovatiivinen leivontakangas siis edistää huomattavasti leipomon työterveyttä ja siisteyttä.

www.cleanbake.de tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Cleanbake leivontakankaat
Tuotemerkki Cleanbake

Tarjoamme hygieeniset ratkaisut leipomoiden erilaisiin kangastarpeisiin. Valikoimasta löytyvät ratkaisut mm. arinauunien panostajien kankaisiin, nostatuskoreihin, pinnavaunuhuppuihin ja padansuojuksiin. Myös yksilölliset ratkaisut pystytään toteuttamaan.

Käytettävän materiaalin ominaisuudet tuovat useita hyötyjä:

 • Pinta on tarttumaton, joten erillistä jauhotusta ei tarvita.

 • Tarttumattoman pinna vuoksi tuotteet ovat helposti puhdistettavissa esim. taikinajäämistä.

 • Pinta on vettä- ja öljyä hylkivä, mikä vähentää huomattavasti homeen muodostumista.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Kaak leipomotarvikkeet

  Kaak leipomotarvikkeet

  Kaak on leipomotarvikkeissa maailman johtava asiantuntija. Laaja tuotevalikoima käsittää runsaasti erilaisia kakkuvuokia, yksinkertaisia ja muotoiltuja paistopeltejä, leipävuokia ja vuokasettejä. Kauttamme on saatavilla laaja valikoima erilaisia, korkealaatuisia paistopeltejä (sileä ja uritettu), vuokasarjoja sekä leipä- ja kakkuvuokia. Tuotteissa käytettävät kumi-, silikoni- ja teflon pinnoitteet ovat erityisesti leipomotuotteille soveltuvia ja ne kestävät myös kovaa käyttöä. Vakiomittaisten tuotteiden lisäksi, myös räätälöidyt ratkaisut pystytään toteuttamaan. Myös olemassa olevien peltien ja vuokien pinnoittaminen on mahdollista. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Deltamatic vesimittarit

  Deltamatic vesimittarit

  Nimi Delta on yhdistetty moderniin teknologiaan leipomoalalla jo yli 30 vuoden ajan. Pitkän kokemuksensa ansiosta Delta tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja ammattimaisia ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin leipomoille. Deltamatic -vesimittareilla on annosteltavan veden määrän ja lämpötilan säätely on helppoa ja tarkkaa. Vesimittareillamme varmistat tuotteen reseptinmukaisen vesimäärän kerta toisensa jälkeen tarkasti ja luotettavasti. Valikoimistamme löytyy vesimittareita jokaiseen kokoluokkaan ja tarpeeseen, myös lämpötilan säädöllä ja ohijuoksutusmahdollisuudella. Lisäksi löytyy ratkaisuja veden jäähdytykseen ilman jäätä. www.delta-back.de tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top