Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/deltamatic-vesimittarit-deltamatic-vesimittarit

Deltamatic vesimittarit

Kuvaus

Nimi Delta on yhdistetty moderniin teknologiaan leipomoalalla jo yli 30 vuoden ajan. Pitkän kokemuksensa ansiosta Delta tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ja ammattimaisia ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin leipomoille. Deltamatic -vesimittareilla on annosteltavan veden määrän ja lämpötilan säätely on helppoa ja tarkkaa.

Vesimittareillamme varmistat tuotteen reseptinmukaisen vesimäärän kerta toisensa jälkeen tarkasti ja luotettavasti. Valikoimistamme löytyy vesimittareita jokaiseen kokoluokkaan ja tarpeeseen, myös lämpötilan säädöllä ja ohijuoksutusmahdollisuudella. Lisäksi löytyy ratkaisuja veden jäähdytykseen ilman jäätä.

www.delta-back.de tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Deltamatic vesimittarit
Tuotemerkki Deltamatic
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Cleanbake leivontakankaat

    Cleanbake leivontakankaat

    Cleanbake tarjoaa leipomoille mullistavilla ominaisuuksilla varustettuja leivontakankaita. Cleanbake-käsittely antaa puuvilla-, polyesteri- ja sekoitekankaille bakteerien kasvua estävät ja tarttumattomat ominaisuudet. Kankaan erikoiskäsittely takaa, ettei taikina tartu kankaaseen eikä jauhoja ole tarvetta käyttää. Tämä vähentää pölykeuhkon/leipurin astman muodostumista. Tämä innovatiivinen leivontakangas siis edistää huomattavasti leipomon työterveyttä ja siisteyttä. www.cleanbake.de tai kysy lisää myynnistämme!
  • Kaak leipomotarvikkeet

    Kaak leipomotarvikkeet

    Kaak on leipomotarvikkeissa maailman johtava asiantuntija. Laaja tuotevalikoima käsittää runsaasti erilaisia kakkuvuokia, yksinkertaisia ja muotoiltuja paistopeltejä, leipävuokia ja vuokasettejä. Kauttamme on saatavilla laaja valikoima erilaisia, korkealaatuisia paistopeltejä (sileä ja uritettu), vuokasarjoja sekä leipä- ja kakkuvuokia. Tuotteissa käytettävät kumi-, silikoni- ja teflon pinnoitteet ovat erityisesti leipomotuotteille soveltuvia ja ne kestävät myös kovaa käyttöä. Vakiomittaisten tuotteiden lisäksi, myös räätälöidyt ratkaisut pystytään toteuttamaan. Myös olemassa olevien peltien ja vuokien pinnoittaminen on mahdollista. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top