Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/jaahdytys/miwe-jaahdytys-miwe-jaahdytys

Jäähdytys

Kuvaus

Leipomoiden jäähdytyksen suunnittelu vaatii aina yksilöityjä ratkaisuja.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia komponentteja leipomoiden eri lämpötila- ja kosteusalueille.

www.miwe.de tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi MIWE jäähdytys
Tuotemerkki MIWE
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Kaak Multi-Spiral pakastus

  Kaak Multi-Spiral pakastus

  Yhdessä pakastusteknologiaan erikoistuneen yhteistyökumppanin kanssa, Kaakin spiraalit tarjoavat laadukkaan ratkaisun elintarviketuotteiden pakastamiseen asiakkaan vaatimissa olosuhteissa. Hygieeninen järjestelmä valmistetaan ainoastaan laadukkaista komponenteista. Spiraalin ilmankierto on suunniteltu optimaaliseksi ilman horisontaalisen ja vertikaalisen kierron yhdistelmällä. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Kaak Multi-Spiral jäähdytys

  Kaak Multi-Spiral jäähdytys

  Kaakin Multi-Spiral-järjestelmän ydin on jatkuva kuljetinhihna. Hygieeninen järjestelmä valmistetaan ainoastaan laadukkaista komponenteista. Multi-Spiral-jäähdytysjärjestelmä on hiljainen, pitkäikäinen ja vaatii vain vähän huoltoa. Laajan varustevalikoiman ansiosta Multi-Spiral soveltuu kaikille tuotteille. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Kaakin Multi-Step -jäähdytys

  Kaak Multi-Step -jäähdytys

  Kun tuotteen jäähdytys voidaan tehdä paistovuoissa tai paistopelleillä on paras vaihtoehto Kaakin Multi-Step -jäähdytys. Erilaisia peltejä voidaan käyttää kunhan niiden ulkomitat ovat samat. Pellit syötetään laitteeseen jakoketjun avulla ja ne eivät pääse koskettamaan toisiaan. Kun rivi on valmis, se nostetaan ylös L-nostimen avulla. Tämä toistetaan kunnes ensimmäiset tuotteet ovat ylimmällä rivillä. Tästä tuotteet lähtevät menemään alaspäin kunnes ne poistuvat laitteesta. Multi-Step-jäähdytin voidaan varustaa eristetyllä kotelolla ja ilmasto-ohjauksella. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Ziegra jäähilekoneet

  Ziegra jäähilekoneet

  Ziegra Eismaschinen GmbH on saksalainen yritys, joka valmistaa erilaisia jääkoneita muun muassa elintarviketeollisuudelle, leipomoille ja laboratorioille. Jään valmistus ja varastointi onnistuvat mainiosti kiitos laajan tuotevalikoimamme johon kuuluvat monentyyppiset jäätä valmistavat koneet, jään varastointilaitteet, annostelulaitteet ja varaosat. Ziegran valmistamia jääkoneita on käytössä yli 140 maassa. Niiden kokoluokka vaihtelee suurista kokonaisuuksista pieniin pöytämalleihin. Ne ovat helppokäyttöisiä, hygieenisiä, kestäviä ja hiljaisia. Jäätä on saatavilla useissa kokoluokissa sekä eri lämpötiloissa aina ns. sohjojäästä kuivaan koivunlehtimäiseen jäähän. Tyypillisiä jään käyttäjiä ovat elintarviketeollisuus, laboratoriot ja mm. hyvinvointi- ja kylpylälaitokset. www.ziegra.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top