bedika.fi/kaak-multi-spiral-pakastus-kaak-multi-spiral-pakastus
- Leipomoteollisuus
- Jäähdytys, pakastus ja nostatus
- Kaak Multi-Spiral pakastus
Saatat olla kiinnostunut näistä
-
Jäähdytys
Leipomoiden jäähdytyksen suunnittelu vaatii aina yksilöityjä ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia komponentteja leipomoiden eri lämpötila- ja kosteusalueille. www.miwe.de tai kysy lisää myynnistämme! -
Kaak Multi-Spiral jäähdytys
Kaakin Multi-Spiral-järjestelmän ydin on jatkuva kuljetinhihna. Hygieeninen järjestelmä valmistetaan ainoastaan laadukkaista komponenteista. Multi-Spiral-jäähdytysjärjestelmä on hiljainen, pitkäikäinen ja vaatii vain vähän huoltoa. Laajan varustevalikoiman ansiosta Multi-Spiral soveltuu kaikille tuotteille. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme! -
Kaak Multi-Step -jäähdytys
Kun tuotteen jäähdytys voidaan tehdä paistovuoissa tai paistopelleillä on paras vaihtoehto Kaakin Multi-Step -jäähdytys. Erilaisia peltejä voidaan käyttää kunhan niiden ulkomitat ovat samat. Pellit syötetään laitteeseen jakoketjun avulla ja ne eivät pääse koskettamaan toisiaan. Kun rivi on valmis, se nostetaan ylös L-nostimen avulla. Tämä toistetaan kunnes ensimmäiset tuotteet ovat ylimmällä rivillä. Tästä tuotteet lähtevät menemään alaspäin kunnes ne poistuvat laitteesta. Multi-Step-jäähdytin voidaan varustaa eristetyllä kotelolla ja ilmasto-ohjauksella. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme! -
Ziegra jäähilekoneet
Ziegra Eismaschinen GmbH on saksalainen yritys, joka valmistaa erilaisia jääkoneita muun muassa elintarviketeollisuudelle, leipomoille ja laboratorioille. Jään valmistus ja varastointi onnistuvat mainiosti kiitos laajan tuotevalikoimamme johon kuuluvat monentyyppiset jäätä valmistavat koneet, jään varastointilaitteet, annostelulaitteet ja varaosat. Ziegran valmistamia jääkoneita on käytössä yli 140 maassa. Niiden kokoluokka vaihtelee suurista kokonaisuuksista pieniin pöytämalleihin. Ne ovat helppokäyttöisiä, hygieenisiä, kestäviä ja hiljaisia. Jäätä on saatavilla useissa kokoluokissa sekä eri lämpötiloissa aina ns. sohjojäästä kuivaan koivunlehtimäiseen jäähän. Tyypillisiä jään käyttäjiä ovat elintarviketeollisuus, laboratoriot ja mm. hyvinvointi- ja kylpylälaitokset. www.ziegra.com tai kysy lisää myynnistämme!