Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/vibrapad-raaka-ainekasittely-vibrapad-raaka-ainekasittely

VibraPad raaka-ainekäsittely

Kuvaus

Holvaantumisongelma siilossa?

Holvaantuvatko jauhot tai muut siilossa varastoitavat aineet siilokartioon ja sujuva annostelu vaikeutuu?

Unohda kumivasarat, meiltä ratkaisuna silikoniset VibraPad -tyynyt asennettavaksi olemassa olevaan siilokartioon.

Kaksivaikutteinen toiminta: Paineilmasykäys täräyttää silikonityynyä ja samalla ilma leviää kartion seinämää pitkin. Molemmat vaikutukset auttavat materiaalin irtoamista ja liukumista kartion pohjalle. Tehokas kaksoisreunus estää materiaalin pääsyn tyynyn alle.

Materiaalit elintarvikehyväksyttyjä. Myös hygieeninen versio, jossa kiinnityspultti ei ole kosketuksissa siilossa olevan materiaalin kanssa. Helppo asennus jopa siilokartion ulkopuolelta.

Kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi VibraPad raaka-ainekäsittely
Dokumentit
Tuotemerkki VibraPad
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • IsernHäger (Diosna) esitaikinat/raskit

  IsernHäger (Diosna) esitaikinat/raskit

  IsernHäger on esitaikinoiden ja raskien koneellisen valmistuksen pioneeri. IsernHäger tarjoaa asiakkailleen kehittyneet järjestelmät ja pitkän kokemuksen taikinan esivalmistuksesta. IsernHäger takaa modernin leipomon tarpeisiin suunnitellut ja erittäin laadukkaat ratkaisut kaikentyyppisille esitaikinoille ja raskeille teollisuusmittaluokan laitteistoista pieniin kotileipomoille tarkoitettuihin tuotteisiin. IsernHägeriltä saa sekä yksilöllisesti toteutetut teolliset laitteet, joiden tuotevalvontajärjestelmät ovat täysin automatisoidut, että pieniin erikoisleipomoihin tarkoitetut liikuteltavat laiteratkaisut. www.diosna.de tai kysy lisää myynnistämme!
 • Spiromatic raaka-ainekäsittely

  Spiromatic raaka-ainekäsittely

  Spiromatic on vuonna 1963 perustettu belgialainen yritys, joka on erikoistunut taikinanvalmistuksen raaka-aineiden varastointiin, siirtoon ja annosteluun.Yritys valmistaa siiloja ja niiden varusteita, erityyppisiä kuivien ja nestemäisten raaka-aineiden siirtojärjestelmiä, jäähdytyslaitteita sekä punnitus-, mittaus- ja annostelulaitteita. Siiloja on ulko- ja sisäkäyttöön ja niiden mitat ja kapasiteetti vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Siirtojärjestelmien tuotevalikoima on laaja ja sisältää puhallusmenetelmällä toimivia kuljettimia, vakuumi- ja spiraalikuljettimia. Punnitus- ja mittauslaitteet sekä annostelulaitteet ovat hyvin tarkkoja ja käyttäjäystävällisiä helppojen säätöjen ja selkeiden näyttöjen ansiosta. www.spiromatic.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Diosna taikinakoneet

  Diosna taikinakoneet

  Diosnalla on pitkät perinteet: yritys on toiminut jo 120 vuotta. Nykyään se on Saksan johtava leipomokoneiden valmistaja ja maailmalla tunnettu uusien patentoitujen teknologiaratkaisujen kehittäjänä. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat hyvin monenlaiset leipomokoneet: spiraalitaikinakoneet, Wendelit ja kokonaiset sekoituslaitokset teolliseen taikinankäsittelyyn, tehokkaat nosto- ja kaatolaitteet ja yleiskoneet. Kaikki Diosnan tuotteet on räätälöity asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoavat täydelliset ratkaisut erilaisiin prosesseihin. www.diosna.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Rondo kaulauskoneet ja tuotantolinjat

  Rondo kaulauskoneet ja tuotantolinjat

  RONDO tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja perinteisestä leivonnasta teolliseen tuotantoon aina kaulauskoneista ja tuotantolinjoista kokonaisiin teollisiin ratkaisuihin asti. Yhtenä maailman johtavista valmistajista RONDOn monipuoliset leipätuotteiden ja leivonnaisten valmistusmenetelmät mahdollistavat yksilöllisesti räätälöidyillä ratkaisuilla myös paikallisten perinnetuotteiden valmistuksen. www.rondo-online.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Benier taikinankäsittely

  Benier taikinankäsittely

  Yli 100 vuoden ajan Benier on suunnitellut ja toteuttanut kaikentyyppisten taikinoiden valmistus- ja käsittelylaitteita sekä pieniin erikoisleipomoihin että suurille teollisuuslaitoksille. Benier on keskittynyt taikinan laatuun ja hellävaraiseen käsittelyyn. Laaja kokemus erilaisista tuotantolinjoista antaa mahdollisuuden vakiolaitteistojen lisäksi myös räätälöityihin ratkaisuihin. Benier valmistaa mm. taikinan paloittelu-, riivaus-, nostatus- ja muotoilulaitteistoja. www.kaak.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top