Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/sinetointi

Sinetöinti

Kuvaus

Sinetöi pullon tai purkin suuaukon automaattisesti.

Optiona tulpan- ja sinetintarkastus, sekä tarvittaessa hylkäys.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Sinetöinti
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Breitner suljentakoneet

  Breitner suljentakoneet

  Joustavat suljentavaihtoehdot erityyppisiin tarpeisiin: Muovi- tai lasipullot Sankot tai kanisterit Kierre- tai painotulpat Suihke- tai pumpputulpat Lineaari- tai karusellikoneet. Servomoottorikäyttöiset suljentapäät. Tarkat suljenta momentit ja tulppien kiinnityksen tarkistus. Suljentakoneet myös räjähdysvaarallisiin tiloihin (ATEX). Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Sleever-koneet

  Sleever-koneet

  Nortan sleever-koneet eli kutiste-etikettikoneet. Sleever-etiketöinti mahdollistaa näyttävän ja edullisen pakkauksen, joka myy tehokkaasti! Sleever-materiaalit: PET, PP tai PVC.
 • Ryhmäpakkaus

  Ryhmäpakkaus

  Kutisteuunit ja ryhmittelijät: Pieni tilantarve, vain noin 1 x 2 metriä. Maksimi energiantarve 8 kW, tuotantoajossa vain noin 4 kW. Alustan ja laatikon muodostajat: Aaltopahvialustojen ja -laatikkojen avaamiseen ja sulkemiseen. Ryhmäpakkauskoneet: Käärintäkoneet aaltopahvialustoille tai -laatikoille (WA-koneet). Tuubien tai pussien laatikointiin soveltuvat koneet. Palletointilaitteet Robotit lavojen palletointiin Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Pullonsyöttö

  Pullonsyöttö

  Posimat automaattiset pullonpystyttäjät (alistajat) muovipulloille ja muovikanistereille. Pullokohtaisilla vaihto-osilla tai automaattisäädöillä. Hellävarainen ja naarmuton PET-pullon käsittely. Saatavilla myös erilaisia tasosyöttöpöytiä ja pyöröpöytiä puoliautomaattiseen pullon tai kanisterin syöttöön. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • PET-pullolinjat

  PET-pullolinjat

  Tarekas puhalluskoneet. Kapasiteetti riippuen pullon koosta. Edulliset muottisarjat. Säilykepurkit PET-materiaalista peltisellä twist-off-kannella ja standardisuuaukolla. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Breitner nestetäyttökoneet

  Breitner nestetäyttökoneet

  Breitner-nestetäyttökoneet ovat nykyaikaisia ja nopeita vaihtaa tuotteelta toiselle. Massavirtausmittaus takaa erinomaisen puhdistettavuuden ja ennennäkemättömän täyttötarkkuuden. Myös räjähdysvaarallisiin tiloihin (Atex). Nestetäyttökoneet elintarvikkeiden, alkoholin, kemian ja teknokemian tuotteiden pakkaukseen. Tarvittaessa toimitamme laitteet myös ATEX-hyväksyttyinä. Täyttökoneiden annostelu on toteutettu joko virtaus- tai tilavuusmittauksella. Koneiden puhdistettavuus ja täyttötarkkuus ovat huippuluokkaa. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Jauhepakkaus

  Jauhepakkaus

  RAV-annostelukoneet jauhemaisten tuotteiden tarkkaan annosteluun. Ruuvi- tai kuppiannostelu. Annostelukoneeseen saa integroitua kierre- tai painotulpan suljennan. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Huuhtelulaitteet

  Huuhtelulaitteet

  Pullojen ja purkkien tms. puhdistukseen automaattilinjastossa. Pullon puhallus steriilillä tai ionisoidulla ilmalla ja saman aikainen epäpuhtauksien imu. Vaihtoehtoisesti pullon huuhtelu ja kuivaus. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Hiilihapotuslaitteet

  Hiilihapotuslaitteet

  Luotettavat jatkuvatoimiset hiilihapotuskoneet, joista on saatavilla erilaisia versioita vedelle ja virvoitusjuomille. Edistyksellinen kaasusuutin vähentää kaasuhävikkiä ja parantaa energiatehokkuutta. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Ettiketton etikettikoneet

  Ettiketton etikettikoneet

  Ettiketton laadukkaat etikettikoneet mahdollistavat pakkauksen etiketöinnin yksi- tai kaksipuoleisesti tarraetiketillä. Koneen nopeus riippuu pakkauksesta ja etiketistä. Tarvittaessa etiketti voidaan myös kohdistaa, esim. pullon kaulaetiketti.
 • ATEX täyttölinjat

  ATEX täyttölinjat

  ATEX-hyväksytyt täyttölinjat avaimet käteen -periaatteella Pyöröpöydät Kuljettimet Täyttölaitteet Suljentakoneet mm. räjähdysvaarallisiin tiloihin. Ota yhteyttä myyntiimme!
 • Teltek tarkistusvaa'at

  Tarkistusvaa'at

  Tarkastusvaaka varmistaa, ettei tuotannosta lähde yli- tai alipainoisia tuotteita asiakkaille. Vaakaan voidaan yhdistää raportointi joko automaattisesti tai manuaalisesti. Erilaisia hylkäysvaihtoehtoja on monia, esim. yli- ja alipainoiset eri hylkyasemalle. Käyttö on yksinkertaista Windows-pohjaisella käyttöjärjestelmällä. Tietoja voidaan halutessaan tarkastella ja käsitellä lisävarusteena saatavalla web-pohjaisella järjestelmällä, johon voidaan liittää useita tarkastusvaakoja samaan näyttöön. Tarkastusvaaka on mahdollista saada tehtaalta valmiiksi vaa’ittuna ja tarkastettuna, jolloin käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Tarkastusvaaka on integroitavissa myös vierasesinetunnistukseen.

Back to top