Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/rego-herlitzius-leivanleikkurit-rego-herlitzius-leivanleikkurit

Rego Herlitzius leivänleikkurit

Kuvaus

Herlitzius Schneidetechnologie GmbH:n ja RMT-REGO-Maschinentechnologie GmbH:n yhdistyminen vuonna 2001 oli tärkeä askel leipomo- ja konditoria-alan markkinoiden synergiakehityksessä. Uusi Rego Herlitzius on Saksan Haanissa sijaitseva yritys, joka valmistaa sekä standardityyppisiä että asiakkaan tarpeisiin varta vasten räätälöityjä taikinantekolaitteita ja leivän viipalointikoneita.

Taikinantekolaitteiden valikoima on erittäin runsas ja käsittää sekä pöytämallit että isokokoiset erilliset laitteet. Kaikki laitteet ovat hyvin käyttäjäystävällisiä, niiden työkalujen vaihto ja puhdistus on helppoa eivätkä ne tarvitse huoltoa.

Leivän viipalointiin Rego Herlitzius valmistaa eri tekniikalla toimivia laitteita, joille kaikille yhteistä on kestävyys ja helppokäyttöisyys. Muun muassa viipalepaksuutta voi säätää tarpeen mukaan.

www.rego-herlitzius.com tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Rego Herlitzius leivänleikkurit
Tuotemerkki Rego Herlitzius
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Boyens hyytelöruiskut ja kiilleruiskut

    Boyens hyytelöruiskut ja kiilleruiskut

    Boyens Backservice on saksalainen mm. hyytelöruiskuja ja kiilleruiskuja valmistava yritys. Mallisto kattaa laitteet pöytämallisesta myymäläruiskusta aina teolliseen 7 kW:n suurkapasiteettimalliin. Kaikissa hyytelöruiskuissa on lämmitetyt letkut, eli vesihaudetta ei käytetä. Tämä mahdollistaa tasaisen tuotelämpötilan ja hyvän hygienian. www.boyensbackservice.de tai kysy lisää myynnistämme!
  • Dübör voitelulaitteet

    Dübör voitelulaitteet

    Dübör Backtrennmittel und Apparatebau perustettiin Sveitsissä vuonna 1986 ja se toimii nykyään myös Saksassa. Yritys valmistaa leipomoihin voitelulaitteita, puhdistusaineita ja leikkausöljyjä puhtaista luonnontuotteista. Dübörin voitelulaitteet on kehitelty ja valmistettu omalla tehtaalla. Laitteita on pienistä käsiruiskuista suuriin konekokonaisuuksiin, jotka voidaan integroida leivontaprosessiin. Dübörin laitteet ovat tunnettuja tehokkuudestaan, tarkkuudestaan ja käyttövarmuudestaan. www.dueboer.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top