Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/ylosluonti-ja-kaulaus/kaulauskoneet?mode=grid

Kaulauskoneet ja -linjat

Kaulaus- ja laminointiprosesseissa, taikinan hellävarainen käsittely on taikinoiden- ja tuotteiden laadun kannalta ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamiemme ratkaisujen avulla voitte luottaa, että kaulausten laatu on vaaditulla tasolla. Perinteisitä kaulauskoneista, kauttamme on saatavilla laaja valikoima vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Pienistä, manuaalisista ja mekaanisista pöytämallin koneista aina sähköisiin, ohjelmoitavissa oleviin huipputehokkaisiin automaattikoneisiin. Koneiden monipuolisuutta on mahdollista lisätä esim. erillisten leikkausterien tai leikkaus- ja muotoilupöydän avulla. Kauttamme löytyvät myös teolliset ja yksilöllisesti toteutetut ratkaisut, niin makeiden kuin suolaisten tuotteiden valmistukseen.

Ota yhteyttä myyntiimme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Rondo kaulauskoneet ja tuotantolinjat

    Rondo kaulauskoneet ja tuotantolinjat

    RONDO tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja perinteisestä leivonnasta teolliseen tuotantoon aina kaulauskoneista ja tuotantolinjoista kokonaisiin teollisiin ratkaisuihin asti. Yhtenä maailman johtavista valmistajista RONDOn monipuoliset leipätuotteiden ja leivonnaisten valmistusmenetelmät mahdollistavat yksilöllisesti räätälöidyillä ratkaisuilla myös paikallisten perinnetuotteiden valmistuksen. www.rondo-online.com tai kysy lisää myynnistämme!
  • Rondo pizzalinjat

    Rondo pizzalinjat

    RONDO tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja perinteisestä leivonnasta teolliseen tuotantoon aina kaulauskoneista ja tuotantolinjoista kokonaisiin teollisiin ratkaisuihin asti. Tarjoamamme vaihtoehto pizzojen teolliseen valmistamiseen on, modulaarisen rakenteensa vuoksi helposti muokattavissa omien tarpeiden mukaiseksi. Se on myös erittäin monipuolinen, sillä samalla linjalla pystytään valmistamaan useita eri tuotteita kuten italialais- ja amerikkalaistyyliset pizzat, snackpizzat, pizzapatongit, calzonet ym. Myös erilaiset muodot ovat mahdollisia. Taikinankäsittely on erityisen hellävaraista, mikä vuoksi pohjaan on mahdollista saada artesaanipizzalle tyypillistä rakennetta. www.rondo-online.com tai kysy lisää myynnistämme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top