Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/leipomoteollisuus/hyyteloruiskut?mode=grid

Hyytelöruiskut ja voitelulaitteet

Tarjoamme erilaiset vaihtoehdot niin hyytelöiden kuin voiteluaineiden suihkuttamiseen. Valikoimastamme löytyvät ratkaisut pienten käsityöleipomoiden käyttöön soveltuvista manuaalikäyttöisistä ruiskuista, tuotantolinjoihin integroitaviin ja automaattisiin toteutuksiin. Toimivat ja käyttäjäystävälliset suihkutusratkaisut tuovat selkeää hyötyä leipomoprosessien tehokkuuteen. Tarjoamiamme ratkaisuja hyödyntämällä, voidaan poistaa useita perinteisesti käsityönä tehtäviä työvaiheita ja käyttää säästetty aika hyödyllisemmin. Laitteiden avulla saadaan myös kustannussäästöjä käytettävistä hyytelöistä ja voiteluaineista.

Ota yhteyttä myyntiimme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Boyens hyytelöruiskut ja kiilleruiskut

    Boyens hyytelöruiskut ja kiilleruiskut

    Boyens Backservice on saksalainen mm. hyytelöruiskuja ja kiilleruiskuja valmistava yritys. Mallisto kattaa laitteet pöytämallisesta myymäläruiskusta aina teolliseen 7 kW:n suurkapasiteettimalliin. Kaikissa hyytelöruiskuissa on lämmitetyt letkut, eli vesihaudetta ei käytetä. Tämä mahdollistaa tasaisen tuotelämpötilan ja hyvän hygienian. www.boyensbackservice.de tai kysy lisää myynnistämme!
  • Dübör voitelulaitteet

    Dübör voitelulaitteet

    Dübör Backtrennmittel und Apparatebau perustettiin Sveitsissä vuonna 1986 ja se toimii nykyään myös Saksassa. Yritys valmistaa leipomoihin voitelulaitteita, puhdistusaineita ja leikkausöljyjä puhtaista luonnontuotteista. Dübörin voitelulaitteet on kehitelty ja valmistettu omalla tehtaalla. Laitteita on pienistä käsiruiskuista suuriin konekokonaisuuksiin, jotka voidaan integroida leivontaprosessiin. Dübörin laitteet ovat tunnettuja tehokkuudestaan, tarkkuudestaan ja käyttövarmuudestaan. www.dueboer.com tai kysy lisää myynnistämme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top