Avaa valikko Valikko
Search all..
bedika.fi/belshaw-donitsi-ja-munkkilinjat-belshaw-donitsi-ja-munkkilinjat

Belshaw donitsi- ja munkkilinjat

Kuvaus

Amerikkalainen Belshaw toimittaa laadukkaat donitsi- ja munkkilinjat ympäri maailman.

Valikoimassamme ovat sekä kevyemmät leipomoille ja kahviloille sopivat laitteet että suuret teollisuuskäyttöön tarkoitetut linjastot.

Belshaw on toiminut maailmanlaajuisesti leipomokoneiden parissa jo yli 90 vuotta ja on yksi amerikan johtavista donitsilinjojen valmistajista.

Kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Belshaw donitsi- ja munkkilinjat
Tuotemerkki Belshaw
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Jufeba donitsi- ja munkkilinjat

    Jufeba donitsi- ja munkkilinjat

    Heim Gerätebau GmbH valmistaa teknisesti laadukkaita, luotettavia ja kestäviä donitsi- ja munkkilinjoja JUFEBA –tavaramerkillä. JUFEBA on tunnettu tuotemerkki leipomoteollisuudessa. JUFEBAn koneet ovat olleet leipureiden käytössä ympäri maailman jo yli 50 vuoden ajan.JUFEBAlla on erinomainen maine ja se merkitsee käyttäjälle luotettavuutta ja innovatiivisuutta. Tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys ovat JUFEBAn donitsi- ja munkkilinjojen perusominaisuuksia ja näihin panostetaan myös tulevaisuuden tuotekehittelyssä. www.jufeba.de tai kysy lisää myynnistämme!
  • Rondo pizzalinjat

    Rondo pizzalinjat

    RONDO tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja perinteisestä leivonnasta teolliseen tuotantoon aina kaulauskoneista ja tuotantolinjoista kokonaisiin teollisiin ratkaisuihin asti. Tarjoamamme vaihtoehto pizzojen teolliseen valmistamiseen on, modulaarisen rakenteensa vuoksi helposti muokattavissa omien tarpeiden mukaiseksi. Se on myös erittäin monipuolinen, sillä samalla linjalla pystytään valmistamaan useita eri tuotteita kuten italialais- ja amerikkalaistyyliset pizzat, snackpizzat, pizzapatongit, calzonet ym. Myös erilaiset muodot ovat mahdollisia. Taikinankäsittely on erityisen hellävaraista, mikä vuoksi pohjaan on mahdollista saada artesaanipizzalle tyypillistä rakennetta. www.rondo-online.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top