Etikettikoneet

Ettiketton laadukkaat etikettikoneet mahdollistavat pakkauksen etiketöinnin yksi- tai kaksipuoleisesti tarraetiketillä. Koneen nopeus voi olla jopa 200 kpl/min, pakkauksesta ja etiketistä riippuen. Tarvittaessa etiketti voidaan myös kohdistaa, esim. pullon kaulaetiketti.

Etikettikoneellamme voidaan myös ympärietiketöidä pyöreitä pulloja. Kaikki etikettikärjen telat ovat kuulalaakeroituja ja ruostumatonta terästä tai alumiinia. Vetotela on kumipinnoitettu ja askelmoottoriohjattu. Etiketöinti voidaan haluttaessa viimeistellä paininrullien avulla.

Laitteen ohjaintaulu on monivärinen kosketusnäyttö kääntyvän varren päässä suomenkielisin tekstein. Samalla etikettikoneella voidaan etiketöidä erimallisia pakkauksia. Lisäämällä koneeseen toinen etikettikärki, se pystyy etiketöimään pakkauksen myös kaksipuoleisesti. Ohjausjärjestelmässä on ns. tuotemuisti, jolloin vaihto etiketistä ja tuotteesta toiseen on nopea ja vaivaton.
Allen-kuumapainolaitteet tai lämpösiirtokirjoittimet päiväyksen, eränumeron tms. tulostamiseksi etikettiin. Tarra-aplikaattorimme tulostaa etikettiin esimerkiksi EAN-viivakoodin, päivämäärän tai eränumeron. Myös blanco-tarran tulostusmahdollisuus.

Etiketöinti on mahdollista kaiken mallisiin pakkauksiin:
* kanisterit
* ovaalin muotoiset pullot
* pyöreät pullot
* laatikot

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

[mobile_elintarvike]
[mobile_pakkaus]
[mobile_hygienia]
[mobile_koti_ja_sisustus]
[mobile_eristeet]
[mobile_rakentaminen]
[mobile_tekniikan_tuotteet]