Bedika esittelyssä

Meillä Bedikassa on toimittu jo vuosikymmenien ajan suomalaisen elintarvike- ja pakkaavaan teollisuuden ytimessä. Meidän toimittamiamme laitteita on tuhansia ympäri Suomea, niin isoissa kuin pienissä teollisuuslaitoksissa, niin perheyrityksissä kuin monikansallisissa pörssiyhtiöissä. Melko varmasti jokainen suomalainen on ainakin viikoittain, ellei jopa päivittäin, tekemisissä tuotteiden kanssa, joiden valmistamiseen on käytetty Bedika toimittamia laitteita.

Panostamme kasvavassa määrin aktiiviseen asiakaslähtöiseen myyntityöhön sekä huolto- ja varaosapalveluiden kehittämiseen. Tavoitteemme on parantaa varaosien saatavuutta, ja se onnistuu parhaiten yhteystyöllä asiakkaittemme kanssa. Kun tiedämme mitä asiakas tarvitsee, on sen toteuttaminen helpompaa ja molemmille osapuolille paremman lopputuloksen antavaa. Meillä myyjät ja huoltoasentajat käyvät aktiivisesti koulutuksessa päämiestemme luona, jotta voimme tarjota aina viimeisimmät käytössä olevat tiedot myös asiakkaillemme.

Kaiken keskiössä on kuitenkin asiakkaan tarve, tuote ja prosessi. Kaiken mitä teemme, panostamme näiden ympärille. Jos meillä ei ole tarjolla sopivaa ratkaisua, emme epäröi nostaa käsiämme ylös. Haluamme, että asiakkaamme saavat parhaan käytettävissä olevan ratkaisun, jos me emme sitä pysty toimittamaan, emme halua väkisin sellaista keksiä ja vaarantaa asiakkaan tuotantoa.  Meille jokainen asiakas on tärkeä. Toivotamme hyvillä mielin tervetulleiksi kaikki uudet asiakkaat, mutta haluamme pitää huolta, että olemassa olevat asiakkaamme saavat samaan aikaan ansaitsemansa täyden huomiomme.

Olemme osa Lektar-yhtymää, joka on suomalainen perheyhtiö. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin, Kehä ykkösen välittömässä läheisyydessä. Mutta sijainti pääkaupunkiseudulla ei tarkoita, ettemmekö olisi läsnä koko Suomessa. Toimintamme kattaa joka ikisen kolkan Lapin erämaista Ahvenanmaan saaristoon.

Bedikan toiminta jakautuu neljään osaan; leipomokoneet, pakkauskoneet, pakkausmateriaalit sekä muut prosessikoneet. Toimitamme niin yksittäisiä koneita, kuin kokonaisia tuotantolinjoja.

Perinteisesti nimi Bedika yhdistyy vahvasti leipomoteollisuuden koneisiin ja laitteisiin. Se onkin totta, sillä siitä kaikki on aikanaan alkanut. Edustamme monia alan vahvimpia ja tunnetuimpia merkkejä, mutta samalla meiltä löytyy myös uusia ja innovatiivisia laitevalmistajia, joiden kekseliäistä sovelluksia voi löytyä ratkaisu kiperiinkin prosessointipulmiin. Oli prosessivaihe leipomossa mikä tahansa, meillä on siihen ratkaisu.

Pakkauskoneissa olemme keskittyneet erityisesti kahteen osa-alueeseen; nestepakkaamiseen ja ryhmäpakkaamiseen.  Nestepakkaamisella tarkoitetaan kaikkea nestemäisien tuotteiden pakkaamista, poisluettuna aseptinen pakkaaminen, oli se sitten elintarviketta, petrokemian tuotteita, kosmetiikkaa, alkoholia, virvoitusjuomia, ATEX-luokituksen vaativia tuotteita jne. Myös erilaiset kastikkeiden tai muiden nesteiden annosteluratkaisut ovat mahdollisia esimerkiksi valmisruokateollisuuteen.  Ryhmäpakkaaminen pitää sisällään mm. laatikoinnin, laatikon suljennan, lavaukset ja lavan käärinnän. Ryhmäpakkaus ei rajoitu vain pulloille ja tölkeille, vaan onnistuu myös muulle kappaletavaralle. Vaikka pääpaino onkin kahdessa edellä mainitussa, eivät ne suinkaan ole ainoita mihin pystymme. Kysy myynniltämme lisää esimerkiksi erilaisista flowpack, rasiansuljenta tai vakuumikammiokoneistamme.

Pakkausmateriaaleissa olemme keskittyneet erityisesti erikoiskalvoihin. Tällaisia sovelluksia ovat esimerkiksi paistonkestävät kalvot ja uudelleensuljettavat kalvot. Meiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia kutistekalvoja, sekä rasioita elintarvikekäyttöön esimerkiksi leipomoille, snack- ja deli-tuotteille, valmisruuille ja palvelutiskeille.

Prosessikoneissa Bedika tarjoaa ratkaisuja esimerkiksi erilaisiin radioaaltopohjaisiin sulatus- ja kuivauspohjaisiin prosesseihin niin elintarvike- kuin non-food-teollisuudessa. Jäähdytyspiraalit ja lineaariset paistouunit ja pinnavaunu-uunit palvelevat erityisen hyvin valmisruokateollisuutta. Lisäksi meiltä löytyy kattava valikoima erilaisia hygienialaitteita ja pesukoneita kaikkeen teollisuuteen. Onnistuupa meidän kauttamme, vaikka kokonainen panimolaitteisto.

Ota rohkeasti yhteyttä https://bedika.fi/yhteystiedot/ niin katsotaan yhdessä kuinka voimme olla avuksi juuri teidän yritykselle!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

[mobile_elintarvike]
[mobile_pakkaus]
[mobile_hygienia]
[mobile_koti_ja_sisustus]
[mobile_eristeet]
[mobile_rakentaminen]
[mobile_tekniikan_tuotteet]